handmade
<< Terug

Gehaakte zomertop en bikini

Datum: 16 mei 2016

Gehaakte tops en bikini's gaan het helemaal worden deze zomer. Een echte must-have voor je festival outfit. Een gehaakte top staat echt super leuk op een ripped jeans of rokje.

Je kan er natuurlijk voor kiezen om een 'gewoon' in de winkel of via internet een leuke top of bikini te kopen of te bestellen. Maar nog leuker is het om er zelf één te haken. Mijn advies is om hem te haken van katoen. Een gehaakte bikini zou ik alleen gebruiken om te zonnen. Want katoen heeft de neiging om uit te rekken wanneer het nat wordt. Voor je er erg in hebt hangt je bikini ergens op je enkels of erger drijft hij ergens rond op het water.

Ik heb een aantal leuke en hippe patronen voor je op een rij gezet.

Patronen van gehaakte tops op Garnstudio.com

Onderstaande patronen vond ik respectievelijk op de sites van Hobbydoos en De Breiboerderij. Voordeel van deze sites is dat je gelijk het benodigde materiaal erbij kan bestellen.
.


Op de site van Creachick vond ik een patroon wat wel een beetje lijkt op de onderstaande foto. Deze kan je dan iets korter maken er aan de onderkant franjes vast zetten.Gehaakte zomertop en bikini