handmade

Fijn dat je een kijkje komt nemen op mijn website.

Ik ben Afie Schilstra, getrouwd met Peter en moeder van 2 jongens, Jelle en Wybren. Ik werk sinds 2009 met heel veel plezier als grafisch ontwerpster bij LauwersDesign. Mijn hobbies zijn hardlopen, lekker koken en creatief bezig zijn in en om het huis. En sinds kort is daar het haken bij gekomen.

Het idee van Virka.nl is ontstaan nadat ik van diverse mensen complimenten kreeg op mijn eerste zelf gehaakte babyponcho. Toen ik een foto van de poncho op Facebook plaatste, was het de reactie van een familielid ("Ik zeg: webwinkel!") die mij aan het denken zette. Ondertussen haakte ik nog een sjaal voor mezelf waar ik ook weer hele leuke reacties op kreeg. Verschillende mensen vroegen mij of ik er één voor hen wilde haken. 

Omdat ik zelf bij een reclame en internet bedrijf (LauwersDesign) werk, is de stap naar een website of webshop niet echt heel groot. Dus besloot ik er één voor mezelf te beginnen.
Als gezin zijn wij helemaal verknocht aan Scandinavië, en met name Zweden. Daarom ligt het natuurlijk voor de hand dat ik koos voor een Zweedse naam.
Virka betekent namelijk haken in het Zweeds. En zo werd Virka.nl een feit!

Je vindt hier hippe gehaakte omslagdoeken en sjaals voor tieners en dames. Schattige poncho's voor babies, peuters en kleuters.

Neem af en toe eens een kijkje op mijn blog om te lezen waar ik zoal mee bezig ben.