handmade
<< Terug

Instaswap Spring Edition 2015

Datum: 21 april 2015

Voor het eerst heb ik mij opgegeven voor een 'instaswap'. Ik zag op instragram verschillende keren de hashtag #instaswap2015springedition voorbij komen. Ik werd nieuwsgierig en via google kwam ik op de site instaswap.nl terecht. Een website van Lynda Hovens.

Een instaswap is een soort uitwisseling via Instagram. Je wisselt iets leuks (fysieks) uit met een ander, een vreemde. Je maakt (dit heeft de voorkeur want dit bezorgt jezelf ook wat voorpret) of koopt iets leuks voor je swappartner/swapmaatje. En dat ga je dan op de aangegeven datum met de post versturen.
Je kunt het zien als lootjes trekken met andere instagrammers.

Van alle pakketjes die worden verzonden en ontvangen wordt een foto verwacht op Instagram met de hashtag #instaswap2015springedition.
Op instaswap.nl kun je je opgeven. Je krijg na de inschrijfdatum het adres van een andere deelnemer, jouw swapmaatje. Op zijn/haar account kun je een beetje een indruk krijgen van de smaak van je swapmaatje. Je mag nog niets zeggen en de afzender wordt pas bekend bij het openen van de swap.
Van alle deelnemers komen dan foto's op Instagram zodat er in die periode alleen maar "happyposts" op IG te zien zullen zijn. Spreading some kindness zeg maar.

Het is leuk! De voorpret, het bezig zijn en het wachten totdat je wat krijgt of totdat jouw swap is aangekomen bij de ontvanger.Instaswap Spring Edition 2015